Hvad laver vi?

Hos Promotique by Vistaprint leverer vi de rigtige produkter i de rigtige mængder, så du kan promovere dit logo og din virksomhed. Du vil finde alt, hvad du behøver, for at præsentere et sammenhængende branded look til dine medarbejdere og kunder. Fra arbejdstøj og tasker til giveaways og hi-tech tilbehør, vil du finde produkter til daglig brug og specielle arrangementer.

Garanteret tilfreds

Vi står ved alt, hvad vi sælger. Så hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så er vi heller ikke tilfredse, og vi vil rette op på det. Fra at gentrykke din bestilling til en fuld tilbagebetaling, lad os vide, hvad vi kan gøre for dig ved at kontakte os.

Gode grunde til at shoppe hos os

Intet minimumsantal

Nogle gange har du brug for 1.000 af et produkt, andre gange kun 1. Derfor tilbyder vi vores kollektion uden minimumsbestilling - en gruppe af produkter, der kan købes i mængder på ned til 1 stk. ad gangen. Bare vælg "Intet minimumssantal"-filteret øverst i vores produktgalleri. På den måde bestiller du kun det, du har brug for.

Gode priser, hver gang

Du finder de bedste priser hos Promotique, og ingen skjulte ekstragebyrer. Desuden sikrer vores designere, at dit produkt tager sig så godt ud som muligt. Hvis det er nødvendigt at foretage ændringer, sender vi en e-mail for at informere dig om dette. Det er en del af vores ambition om, at skabe stor værdi for dig.

Nemt design online

Det er nemt at personalisere dit produkt takket være vores intuitive designstudio. Du behøver ikke at sende os billeder på forhånd, bare upload dit logo, og få øjeblikkeligt en online forhåndsvisning. Sådan som dit produkt ser ud i studiet, er ligeledes hvordan det ser ud, når du modtager det.

Kendte mærker

Fra kendte mærker som Adidas og BIC til mere økonomiske alternativer, her finder du brandede produkter, der passer til ethvert budget, og som nemt kan personaliseres med dit logo.

Brands

Hvor er vi baseret?

Vi har kontorer og faciliteter overalt i Europa, inklusive i England, Spanien og Holland. Se vores leverings FAQ, for mere information om, hvor vi leverer til.

Vi leverer til mere end 30 lande
Vi producerer produkter overalt i Europa

Promotique i numre

+ 200
brands
+ 8,000
produkter
+ 300,000
kunder på verdensplan
+ 40
nye produkter hver uge
Karriere hos os

Karriere hos os

Er du interesseret i at blive en del af teamet hos Promotique? Se vores ledige stillinger under Søg job.