Spring til primært indhold
Farve
Printer Light T-shirt RSX
Printer Heavy RSX T-shirt til mænd
Printer Run Active T-shirt
B&C™ Triblend herre-T-shirt
Sol's® Master T-Shirt
B&C™ Slub herre-T-shirt
Harvest American U T-shirt
Printer Heavy RSX T-shirt til damer
B&C™ Triblend t-shirt til damer

Fordele ved at specialfremstille T-shirts

T-shirts er et klassisk og nemt valg til enhver begivenhed. T-shirts i stort antal er gode reklamer på messer og sociale begivenheder, mens T-shirts i kvalitetsbomuld er behagelige, men slidstærke teamuniformer. Har du en udendørsbegivenhed? Højtydende og langærmede T-shirts er en effektiv måde at klæde dine medarbejdere godt på til sæsonen. Du kan vælge fra et bredt udvalg af farver, materialer og stilarter, når du designer din egen T-shirt med Promotique.

Sådan designer du en personaliseret T-shirt

Vælg en stil

– Vælg en T-shirt-farve, som passer til dit logo. – Overvej, hvornår du (eller dit team) skal bruge denne T-shirt – er det en medarbejderuniform eller en reklamegave? Dette vil hjælpe dig med at afgøre, om du har brug for en T-shirt i stof af høj kvalitet, eller en, som er mere grundlæggende.

Tilpas din T-shirt

– Sørg for, at dit logo er tydeligt og fremhævet. – Brug letlæselige skrifttyper og skriftstørrelser. Du kan uploade enhver filtype, bla. .pdf, .ai, .jpeg, .png og .ppt.

Få det bedste ud af dine T-shirts

T-shirts med dit logo er en god måde at reklamere for din virksomhed. Derudover giver matchende T-shirts et ensartet og professionelt udseende. Uanset om det er en klassisk T-shirt i bomuld eller en T-shirt i højtydende stof, finder du noget, som passer til din stil.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke T-shirt-størrelser kan der fås?

Vores T-shirts er i størrelser fra XS til 5XL, afhængigt af brand og stil. Der er også forskellige stilarter til mænd og kvinder.

Du kan få tryk på én side af T-shirten – afhængig af modellen er det enten forsiden eller bagsiden.

Desværre tilbyder vi ikke tryk på ærmer.

Mange af vores T-shirts kan bestilles i mængder fra én. Det betyder, at du kan bestille det præcise antal, du har brug for, eller bestille en enkelt T-shirt for at se, hvordan den ser ud, før du bestiller flere til dit team.

Nej. Vi tilbyder ikke prøver.