Spring til primært indhold
Russell™ Stretchpolo til herrer
Helly Hansen™ Oxford poloshirt
Sol's® Summer II poloskjorte
B&C™ Inspire poloshirt til damer
Sol’s® Perfect poloskjorte
Sol’s® Passion Poloskjorte
Logostar™ Perfect polo
Russell™ Stretch polo til kvinder

Fordele ved specialdesignede poloskjorter

Poloskjorter er populære pga. deres slidstyrke, smarte stil og komfort.. Broderede poloskjorter med dit logo er et godt valg til uniformer. Logoområdet er tydeligt og synligt, kraven udtrykker et professionelt udseende og de er behagelige at have på. Vi har et bredt udvalg af poloskjorter i vores kollektion, bla. et sortiment af farver, brands og stilarter. Takket være vores intuitive designværktøj er det hurtigt og nemt at specialfremstille poloskorter.

Sådan designer du en personaliseret poloskjorte

Vælg en stil

– Vælg en farve til din poloskjorte, som komplementerer dit logo. – Overvej, hvordan du (eller dit team) vil bruge denne skjorte – er det til en messe, sportsbegivenhed eller teambuilding? Vælg den stil og materiale, som passer bedst til dine behov.

Specialdesign din poloskjorte

– Sørg for, at dit logo eller design er tydeligt og skiller sig ud. – Hvis du har tekst som del af dit design, så vælg en skrifttype og størrelse, som er nem at læse. – Upload enhver filtype, bla. .pdf, .ai, .jpeg, .png og .ppt.

Vælg den rette dekoration

Der er et par forskellige valg til at trykke dit logo på din poloskjorte.

  • Broderi: Et fint påsyet logo giver langvarig farve og struktur. – Fuldfarvetransfertryk: Fotorealistisk tryk påføres direkte på din polo med varme. – Enkeltfarvetryk: Silketryk skubber blæk igennem en vævet skærm på stoffet, hvilket producerer et solidt design med et “malet” udseende.

Ofte stillede spørgsmål

Der er mange poloskjortefarver at væge imellem, fra sort og blå til grå, grøn og brun. Vi anbefaler at vælge en polofarve, som passer til dit logo.

Ja da! Du kan købe poloskjorter til mænd, kvinder og børn. Vi har også langærmede poloskjorter.

Vi tilbyder mange specialdesignede poloskjorter uden minimumsantal. Det betyder, at du kan bestille én eller præcis det antal, du har brug for, i stedet for at skulle bestille et højt, bestemt antal. Når du køber din poloskjorte, anbefaler vi, at du bruger filteret “antal”.