Spring til primært indhold
Russell™ softshelljakke
Russell™ Hydraplus 2000
Projob jakke i mikrofleece
Printer Essentials Expedition vest
B&C™ softshell-jakke til mænd
Printer Flat Track jakke til mænd
Printer Layback jakke med hætte
Sol’s® Shore jakke
Russell™ Nano jakke til herrer
Elevate™ Silverton termojakke
Harrington herrejakke
B&C™ skaljakke til damer
Sol’s® Ridley herrejakke
Sol’s® Rebel jakke

Fordelene ved tilpasning af jakker

Specialdesignede jakker er populære blandt medarbejdere og vil sandsynligvis blive brugt regelmæssigt, da de er meget behagelige og alsidige. Alternativt kan du få specialdesignet holdjakker til en sportsbegivenhed eller et udendørs arrangement for at vise dit firmalogo. Med Promotique kan du vælge mellem en række farver, materialer og styles, når du laver din egen jakke. Vi tilbyder også jakker fra førende mærker såsom Russell™ og Slazenger™.

Sådan designer du en personaliseret jakke

Vælg en stil

– Vælg en farve på jakken, der komplementerer dit logo. – Tænk over, hvor du (eller dit team) skal have jakken på – på kontoret, til indendørsarrangementer, udenfor? Nogle jakker har fleecefor og er perfekt til køligt vejr, mens andre er lette og kan bæres året rundt.

Tilpasning af din jakke

– Sørg for, at dit logodesign er tydeligt og skiller sig ud. – Hvis du har tekst, skal du vælge en skrifttype og størrelse, der er let at læse. – Upload enhver filtype, herunder .pdf, .ai, .jpeg, .png og .ppt.

Få mest muligt ud af din jakke

En specialdesignet jakke er en praktisk måde at promovere dit firmalogo på. Og hvis alle dine medarbejdere har matchende jakker på, giver det et ensartet og professionelt image. Du kan finde noget, der passer til dig, blandt de mange forskellige modeller, uanset om det er en let jakke eller en hyggelig fleece.

Ofte stillede spørgsmål

Vores jakker er i størrelser fra XS til 5XL, afhængigt af brand og stil. Der er også forskellige stilarter til mænd og kvinder. Se vores størrelsesoversigt for at sikre, at du bestiller den rigtige størrelse.

Ja, nogle jakkemodeller har plads til, at du kan få trykt dit logo på bagsiden.

Mange af vores jakker og fleecejakker kan bestilles i mængder fra én. Det betyder, at du kan bestille det præcise antal, du har brug for, eller bestille en enkelt jakke for at se, hvordan den ser ud, før du bestiller flere til dit team.

Mange af vores jakker er vandtætte eller vandafvisende. De er også gode til at holde vinden ude. Hvis du er på udkig efter en varmere model, anbefaler vi vores specialdesignede fleecejakker.