Spring til primært indhold
Sol’s® Buffalo kasket
Sol's® Long Beach kasket
Sol’s® Longchamp
Sol’s® Buzz kasket
Sol’s® Bubble kasket
Kingcap® Classic Beanie
Kingcap® hue med skygge
Elevate™ Level hue
Projob hue
Sol’s® Booster kasket
Kasket med tryk
Projob foret hue
Sol’s® Serpico 55
Sol’s® Bronx
US Basic San Diego kasket
Polstret sikkerhedskasket
Bullet™ Hera solskygge
Sol’s® Sunny Kids kasket
Sol’s® Foxy
Elevate™ Caliber hue
Elevate Hale Polylana hue
Elevate Caliber hue

Fordele ved specialdesignede kasketter og huer

Kasketter og huer er både elegante og funktionelle, hvilket gør dem populære hos både kunder og kollegaer. En kasket med broderi en god gave, uanset om det er for at holde solen ude af øjnene til sommer eller holde ørerne varme til vinter. En kasket er perfekt til en sportsbegivenhed. Når alle har deres egen kasket på, er det tydeligt, hvem der tilhører hvilket team.

Sådan designer du en personaliseret kasket

Vælg en stil

– Vælg en farve, der skiller sig ud fra dit logo. – Når du vælger designet på din kasket eller hue, skal du spørge dig selv, om den skal bruges til sport, et arrangement eller som en del af en uniform. Svaret på dette spørgsmål vil afgøre, om du skal vælge en mere formel stil eller noget mere afslappet og behageligt.

Tilpasning af din kasket

– Sørg for, at designet er skarpt og skiller sig ud. – Hvis du tilføjer tekst, skal du sørge for, at skrifttypen er tydelig, og at størrelsen er let at læse. – Du kan uploade følgende filtyper: .pdf, .ai, .jpeg, .png og .ppt.

Vælg den rette dekoration

En kasket eller hue kan tilpasses på forskellige måder med et logo.

Broderi: Et fint påsyet logo giver langvarig farve og struktur. – Enkeltfarvetryk: Silketryk skubber blæk igennem en vævet skærm på stoffet, hvilket producerer et solidt design med et “malet” udseende.

Ofte stillede spørgsmål

På trods af deres ret ens udseende adskiller baseballkasketter og truckerkasketter sig primært i panelerne på bagsiden. Truckerkasketter er designet med netpaneler bagpå i stedet for de traditionelle fire eller fem paneler, du finder på baseballkasketter. Dette gør truckerkasketter særligt åndbare.

Vil tilbyder en lang række tilpasningsmuligheder uden minimummængder, hvilket betyder, at du kan bestille så få eller så mange, som du har brug for.