Spring til primært indhold

Levering: Alt det, du har brug for at vide

Levering: Alt det, du har brug for at vide

Sammenlign vores leveringsomkostninger nedenfor. Vi klargør, pakker og leverer hele din ordre lige til din dør.

Leveringsomkostning (ekskl. moms)

Bestilling i alt Economy-levering Standardlevering Hastelevering
10+ hverdage 5-6 hverdage 3 hverdage
Bestillinger op til 699,99 DKK 40 DKK 80 DKK 128 DKK
Bestillinger på 700-1.399,99 DKK 48 DKK 96 DKK 164 DKK
Bestillinger på 1400-1.999,99 DKK 64 DKK 128 DKK 205 DKK
Bestillinger på 2000-3.499,99 DKK 80 DKK 160 DKK 256 DKK
Bestillinger på over 5.500 DKK 160 DKK 320 DKK 512 DKK
  • __Hastelevering er kun muligt ved visse produkter. Se kollektion __

Leveringstider for bestillinger, der modtages efter midnat, beregnes fra den efterfølgende hverdag. Bemærk, at der er undtagelser for visse produkter og internationale leveringssteder.

Internationale bestillinger

Vi tilføjer et leveringstillæg på 30 % på bestillinger, der afgives via vores svenske side til adresser uden for Sverige på grund af leveringsmetoder.

Hvis du ønsker at levere til et internationalt sted, kan du kontrollere, om der er et Vistaprint-websted for dit land eller område. Klik på rullelisten med flag i nederste højre hjørne af siden. Hvis der er en side for det land, du vil levere til, skal du måske genopbygge dit design.

Ofte stillede spørgsmål

Spørgsmål: Kan jeg spore min bestilling?
Tilgængeligheden afhænger af fragtfirmaet. Hvis sporing er tilgængeligt, sender vi trackingkoden i din bekræftelsesmail ved afsendelse.

SPØRGSMÅL: Hvordan får jeg trackingoplysninger? Hvor kan jeg finde disse oplysninger?
SVAR: Når din bestilling er blevet afsendt, sender vi en bekræftelse via e-mail til dig, der indeholder leveringsmetode, forventet ankomstdato og andre trackingoplysninger (hvis de er tilgængelige). Du kan også gå til din bestillingshistorik og finde trackinginformationerne her.

Spørgsmål: Inkluderer jeres leveringstider produktionstiden?
S: Ja, det gør de altid. Den hastighed, du kan se, inkluderer den tid, det tager at trykke din bestilling og levere den til dig.

Spørgsmål: Hvilke fragtfirmaer bruger I?
SVAR: Det kommer an på den leveringshastighed, du vælger. Vi bestemmer, hvilket fragtfirma der anvendes til din bestilling, baseret på en række faktorer, såsom hvor mange produkter bestillingen indeholder, leveringsadresse, størrelse/vægt samt den valgte leveringshastighed.

Spørgsmål: Kan I garantere jeres leveringstider?
SVAR: Når du har føjet en vare til din kurv, vil du se vores lovede leveringsdato for din vare, og den står vi ved. Der kan naturligvis opstå dårligt vejr og forsinkelser, men hvis din bestilling ikke ankommer til tiden, er du ikke tilfreds, og det er vi heller ikke.Contact us, og vi finder en løsning.

Spørgsmål: Modtager jeg min bestilling i dagtimerne?
Svar: Bestillinger leveres normalt inden for almindelige arbejdstider fra mandag til fredag.

Spørgsmål: Min bestilling skulle komme i dag, men jeg har endnu ikke modtaget den. Hvad skal jeg gøre?
SVAR: Pakkerne ankommer senest klokken 18 (lokal tid), så det kan også være tidligere på dagen. Hvis du har et sporingsnummer, kan du også se dine sporingsoplysninger i din bestillingshistorik under "Min konto". Og kontakt os når som helst – vi sidder klar til at hjælpe.